Över ½ år sedan sist..

Hej på er!

Otroligt länge sen sist. Det har självfallet hunnit att rinna en hel del vatten under alla broar och givetvis har det hänt en hel del i vårat liv.

Sedan uppdateringen i juni 2014..(gah!?) så har Pluttis hunnit med att fylla 7 år och börja 1:a klass. Det var stort! (Kanske mest för mig, då jag upplevde ett ”shit”..och detta pga att ungen nu börjar bli så stor!) Givetvis gläds jag men ni andra föräldrar vet säkert hur jag menar.

Jag har hunnit att avklara 2 stycken tjänster och är numer inne på min tredje. Jag vikarierade lite och nu har jag en fast tjänst. Och det faktum att jag trivs galet mycket med mitt jobb jag har idag ser jag bara som ett enormt plus! :)

Jag önskar att jag kunde vara sådär djupgående i mina inlägg som jag en gång var..men jag känner mig styrd och övervakad. Eller kanske är det som så att bloggen innebär ett tvång att prestera, att visa upp det där superduper-livet som egentligen ingen människa lever? Äh, jag vet inte.

Just nu råder det sjukstuga hemma hos oss. Magsjuka. Den värsta tänkbara smittan.. VAB för hela slanten. Jag är ännu inte drabbad och jag hoppas verkligen inte heller på att bli det..!!

När jag nu loggade in på bloggen såg jag förresten att det fanns en HEL del kommentarer att ta itu med varav jag har stängt av kommentarsfältet gällande tidigare inlägg – bara för att på nått sätt kunna komma ikapp. Tar man ett långt uppehåll så ja – då får man väl änna förutsätta detta. Vidare har små uppdateringar skett i layouten och i texterna runt om. Så kan det gå.

Nepp, kommentarsfältet skall rensas, besvaras osv. Hej hopp!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.