Juni månad

Som vanligt så var det ett tag sen jag var här och skrev. Dagarna rullar på. Ibland rullar dem i ett galet högt tempo för min del och vissa dagar är allt lite lugnare.

Jag fick idag ställt en fråga till mig rörande mitt tidigare liv som student. Jag hade änna glömt bort den biten totalt. Snacka om en som lever här och nu? Nej, såklart att jag kommer ihåg men just nu så känns tiden som student vääldigt avlägsen. jag kommer säkert att plugga mer i mina dagar men som det känns nu så kommer det att dröja länge innan den dagen kommer. Jag arbetar och trivs med att vara ute i arbetslivet!

Snart är det dags för skolavslutning. Shit, lill* Pluttis är numera så stor att h*n skall sluta förskolan och efter sommaren börja i första klass. Shit vad tiden bara rusar iväg liksom! O för att inte tala om Mini som snart fyller hela 4 år..! (Shit, nu börjar jag känna mig rejält gammal. Botox nästa! Hahahah).

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.