Båtutflykt, skolavslutning och beröm.

Idag har Pluttis vart iväg på båtutflykt med skolan. Det hade tydligen haft det toppen och allt fika som jag skickat med gick åt. Härligt! :) Snart är det dags för skolavslutning för Pluttis. Herrejösses, ungen har redan klarat av hela förskolan..! Jag kommer sakna en av fröknarna så in-i-bomben massa. Lotta. Goare dam får man leta efter och visst är hon till åren kommen men det bästa av allt; hon är för ung för att hinna gå i pension innan det är dags för Mini att börja förskola. HUR bra är inte DET??!! Wohooo :)

Idag fick jag tummen ur och förhoppningsvis kommer de 9 underverken att imponera, fascinera och glädja.

Fick förresten beröm av en kund idag; ”du är väldigt duktig och kämpar på bra”. Orden – de värmde gott. Jag försöker så gott jag kan och dessutom är det aldrig fel att få lite beröm ibland. Dock blev det nästan stressigt på jobbet idag innan jag skulle gå hem. Men vad gör man inte för sina (kollegornas) kunder? Såklart att man ställer upp!!

Måste dessutom skryta; det blev en andra plats för min älskade karl. Well done babe!!!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.