Redan i slutet av april

Påsken har passerat och det med stormsteg. Jag kan ändå minnas påsken för några år sedan när känslan av att få hela sitt liv raserat uppenbarade sig.. Min dator blev hackad och jag fick därmed spärra allt som gick att spärra; bankkort och annat. Urs.

Jobbet flyter på. Trots att jargongen på jobbet vissa stunder kan vara ganska rå och grov så gillar jag den. De fånigaste skämten som kan dyka upp mitt i allt – det gör att man får en stänk ny energi. Vädret som vi har nu ger också en massa ny energi! Härligt att slippa alla tjocka jackor och kunna klä sig tunnare.

Elmia är också slut. Och jag missade den preciiiis. Jäkla skitbil vars atteraljer skulle sluta att fungera.

Dock kan ni alla göra mig en tjänst; rösta på LT-35 dragbil med ekipage här!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.