Att bli lycklig över de små tingen

Idag har jag blivit lycklig, och de över en massa små ting.

Till att börja med fick jag skjuts av en kollega (Tack igen gumman!). Vidare blev jag lycklig över att äntligen få hålla den där biten metall i min hand. (att fortsättning följer på det hela, det tar vi en annan dag). Lycklig över det lilla. Här och nu.

På Minis dagis idag hängde det en lapp. De skall börja att ha ”skogsnallarna” igen. Barnen skall alltså, då och då, ut i skogen och busa. Med sig skall de ha en fika. Jag och Mini pratade om detta ikväll, att det snart är dags. Mini sa då: ”Mamma, kan jag få ta med två smörgåsar då..?” (jag såg frågande ut) ..”ja, så jag kan ge en till det andra barnet (som glömt fika) och en smörgås till mig?” Jag blev ofantligt rörd! Älskade, omtänksamma unge ♡

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.