Hur länge sen som helst..

Tiden går fort när man har roligt!

Strax över en månad sen jag var här och skrev..det har hänt så mycket att jag inte vet vart jag skall börja. Vi har avklarat magsjuka, storleksbyten för bägge barnen och därmed en massa shopping. Vi har vart iväg på massa roligheter. Listan kan göras nästan hur lång som helst.. Får kanske bli tätare uppdateringar här så slipper listan bli så gaaalet lång? Haha.

Måste bara få säga en sak.. Jag trivs förbaskat bra på jobbet, jag finner arbetet stimulerande och framförallt väldigt utvecklande! Jag växer som person några centimeter per dag.Fantastiskt! Dock kan man inte sluta fundera över hur livet hade tett sig om jag valt en annan väg än den jag gjorde. Jag ångrar absolut ingenting, dock kan jag ändå inte låta bli att fundera emellanåt. Haha.

Dags att vara produktiv, imorgon väntar en ny dag.

O just ja.. ”nalle333″ på Instagram uppdateras galet mycket oftare än bloggen. Kika in där vettja! :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.