26 mars, 2014.

Den senaste tiden har präglats av sjukdom och därmed frånvaro från jobbet… Vidare har det börjat att bli vår! Känns fantastiskt!

Inbokat framöver är äventyr som jag för några år sedan aldrig trodde att jag ens skulle komma att göra och inte heller se fram emot. Man ändras med tiden liksom.

Igår var jag ”förste gräddare” av våfflor. Både på jobbet och hemma. Tydligen är det där med våfflor min grej ;)

Har också märkt att det är flera bloggare som väljer att lägga ned bloggarna eller lägga dem på is. Jag väljer att blogga väldigt sporadiskt och få ur mig en del ord. Det fungerar ju inte riktigt på samma sätt med en blogg som de gör med instagram exempelvis. Där mina vänner är jag aktiv, checka in om ni inte gjort det. +500 följare. What the heck happened liksom?? 500? Ja, ja. Bara att le och se glad ut. Något måste jag ju fota som tilltalar alla dessa människor,.? –> nalle333 <— Följ min vardag där!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.