7 december, 2013.

Idag gott folk spenderade vi förmiddagen hemma. Vi bakade lite och myste mest omkring. Sen käkade vi lunch för att sedan bege oss ut på äventyr – vi åkte ned till Göteborg och gick på jul på Liseberg :) Vi har haft en otroligt mysig dag, barnen och jag. Vi har åkt attraktioner, vi har spenderat massor med 20-lappar på chokladhjul (och vi vann ingen ändå..), har käkat mat på Liseberg och vi har köpt julprydnader i ”Tomte boa” (Lisebergs-shoppen) och vi har besökt Gränna-butiken där vi fick provsmaka och köpte med oss massa gott innan vi lämnade butiken. Vi har haft såå mysigt! O med tanke på vädret som kan spela oss diverse spratt valde vi att ta de säkra för det osäkra – vi åkte tåg! (och spårvagn).

Behöver jag säga att barnen var trötta då vi kom hem? (strax efter 19 var vi hemma). Mini somnade i soffan. Lill* hjärtat då.. <3 Pluttis däremot vart sååå fnissig och skrattade åt precis allting, haha! O skrattet som Pluttis har – det kan få vem som helst att börja asgarva. <3

Nu ska jag kila ut i köket och pyssla lite. Sen sova. Imorgon väntar massa roligt pyssel!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.