17 december, 2013

Mycket vatten har hunnit att rinna under broarna sedan sist jag var inne och printade ned några rader här i bloggen.. Så kan det gå :)

Jobb/förskola/dagis. Dagarna liksom rullar på i ett. Så fort jag kommit hem från jobbet är det mys med de små, lite plockande fram o tillbaka och självklart en del aktiviteter.

Jag måste ge er en hint, men nästa år kommer saker och ting att hända. Äntligen! Som vi alla väntat!! Dock måste jag erkänna att jag just nu är mer nervös än lycklig. Men som jag fick höra idag av en kollega; ”Njut! Och le flicka lila!”. Allt ordnar sig, allt kommer bli bra. Men tills dess att dagen D är här kan jag inte annat än att gå o jämra mig i min egen lilla värld. Dagen D – jag längtar sååå!!!!! <3 :) Undra om jag ska påbörja nedräkningen? Hihi!!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.