30 november, 2013

Sista dagen på november. Och imorgon är det första advent! Tiden går fort och det är faktiskt lite skönt; ända fram tills december månad dock. Sen får tiden gärna gå sakta så man slipper all ”jul stress”. Jag har spenderat kvällen med att jul-fixa. Jag hade julpyntat en hel del men nu har jag änna ångrat mig och gör om lite här o där. Roligt med lite omväxling! Imorgon skall barnen få öppna den första luckan på sina 3 kalendrar/var. 3. 2 av dem kan man beskylla mig för, den tredje fick de i present ;) Dessutom skall de få öppna sina ”första advents presenter”. Har fixat 1 + 2 advent. Så jag har fortfarande lite att fixa men jag har ju iaf tiden på min sida, haha!

Denna helgen blev väldigt annorlunda mot alla andra, tidigare helger. Så kan det bli ibland. Göra det bästa av situationen och sikta framåt?

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.