25 november, 2013

Igår var det 1 månad kvar till jul. Vi tjuvstartade hela nedräkningen med att dekorera pepparkakor. Barnen tyckte att det var roligt och på slutet blev det nästintill en tävling dem emellan om vem som kunde sätta fast flest godisar på en pepparkaka. Haha! Om någon dag eller så får vi ta oss en ”prov fika” med dessa vackra skapelser ;)

pepparkakor

Livet annars rullar på. Vi är i sluttampen på en sjukdomstid som inte alls har vart ”nått att hänga i granen”. Feber som har studsat upp o ned, barn som vart lösa i magen och mått illa, förkylning och astma som har gjort sig mera än påminda.. BLÄ! Men som tur är verkar nu sjukdomens värsta storm ha lagt sig. Skööönt!

Vi har redan hunnit att med att julpynta en del, men vi är nog tyvärr långt ifrån klara. Finns ju massa små detaljer som man vill fixa med – blomsterarrangemang osv. Men allt har sin tid och jag hinner nog skapa både två och tre innan jultomten kommer på besök. Haha!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.