17 november, 2013.

Idag mina vänner har jag spenderat dagen på Ullared! Fick med mig massor hem vill jag lova. (se bildbevis nedan haha). Trodde att detta var den mest perfekta dagen att åka på, i slutet av månaden då alla har nada stålar. men vad hände? Hela varuhuset var knökfullt och jag var liksom där 07:40 imorse (de öppnade kl. 08.00). TJI fick jag typ. Gjorde ett par rejäla fynd men en sak slog mig, att Ullared inte är så galet billigt på alla sina saker. Någon tia billigare o så på vissa grejer. Men men. Fick provat nå få plagg också och ja, jag bär numera en storlek som jag inte kunnat ha sen..9 an? Helt sjukt! Men viktmässigt är de inte såå stor skillnad. Haha! Julkalendrar är inhandlade, likaså en del julklappar. Skönt att vara ute i god tid så man kan njuta av december och slippa stressa runt! :)

ullared 131117

Nu blir det att sprätta prislappar från alla kläder som införskaffades idag. 1 Ullaredskasse proppfull med bara kläder. Jag har de jag gör ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.