13 november, 2013

Klockan är egentligen läggdags men här sitter en pigg nalle :)

Idag har det vart en bra dag på jobbet. Det besked som alla kollegor meddelades var kanske inte det bästa, men egentligen var det det som vi alla väntat oss. Jag håller fanan högt. Jag vet om min kapacitet och vilka egenskaper jag har som är av den starka sorten. Jag nyttjar dem och visar mina framfötter än mer ;) Har fått höra massa fina saker ifrån mina kollegor de sista dagarna o det värmer! Vi är ett gott gäng och trots att jag arbetar med något som ligger långt bortom min utbildning (men ändå inte) så trivs jag. Dock inväntar jag nästkommande år med förtjusning! Oavsett hur det kommer att bli så ser jag fram emot det! Omväxling förnöjer!

Nepp, dags att sova kanske. Torsdag imorgon och jag har en hel del att ta itu med på jobbet imorgon.

Sov gott allesammans :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.