10 november och helgen lider mot sitt slut..

Wow säger jag bara! Den gånga veckan har inneburit en hel del förberedelser inför helgens bravader, dvs. Pluttis 6 års kalas! Vi bjöd in hela klassen (22 barn inkl. Pluttis). 12 barn kom + Pluttis & Mini då såklart. Jag var ensam under hela kalaset; hade fixat allt själv. Och mitt motto har hela tiden varit; att det kommer gå fin fint! Man har ju hört massa av andra föräldrar att det är såå jobbigt att ha barnkalas osv och att det är bra att vara flera vuxna. Men jag löste det och barnen hade ett stooort fikabord med massor av fika att välja mellan; de hade olika sorters glass och massor med tillbehör så som strössel i olika sorter, maränger, olika såser, marshmallows, frukt osv osv. Vidare fanns det massor av kakor, bullar, chokladbollar osv. En del av chokladboll´s smeten hade jag format som små möss. Och OJ så de gick åt! Barnen gillade idéen och jag med, haha! Jag hade anordnat fiskdamm med varsin liten present och påsarna där den lilla presenten låg i hade jag pysslat ihop själv.  Och självklart hade jag fixat varsin godispåse åt barnen. Över 3kg godis inhandlades och påsarna var välfyllda! Haha. Hade även fixat o donat inför olika lekar (tävlingar) där barnen fick kexchoklad och kitkat som pris.Föräldrarna till de andra barnen var impade över allt fix jag gjort och barnen var väldigt nöjda när de lämnade lokalen som vi var i. Pluttis var skit nöjd med både kalas och presenter. Tack alla ni som kom och förgyllde dagen :)

kalaset

Idag har vi vart i lokalen och städat. Resten av dagen har vi vart hemma och tagit det lugnt. Jag och Mini har kollat på film och Pluttis har suttit på sitt rum med alla nya saker. Självfallet var h*n också med i soffan – dock korta stunder här o där. Hihi! Har god förståelse att de nya leksakerna lockar mer än diverse program/filmer på tvn ;) Nu ikväll har jag sysselsatt mig med tvätt. Skönt att ha en tom tvättkorg när vi strax tar oss an den nya veckan. Jag kommer befinna mig på ”annan ort” för jobb under kommande veckan. Skönt att vara lite här och där. Dock längtar jag till onsdag; då är jag på ”mitt” kontor igen. Borta bra men hemma bäst? Haha.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.