23 oktober, 2013.

Igår var det bara 7 dagar kvar.  Idag är det liksom bara 6. Jisses! Tiden rusar iväg och jag kan väl känna det att jag har det jag gör. Ikväll har jag vart galet produktiv. Jag har fått gjort massor och än skall jag icke sova. Inte än på någon timme.

På lunchen idag passade jag på att hämta ut ett paket. Jag hade beställt lite kläder till Pluttis som har vuxit en hel del på sista tiden. Jag däremot borde uppdatera garderoben litegrann, med storlek mindre. Jag har minskat en hel byxstorlek och det är riktigt fräckt! Hihi. Jag är verkligen den fula lilla ankungen; jag blir baske mig snyggare för var dag som går. Undra hur snygg jag är om några år liksom? Hahahah! ;)

Idag bokades lokal. Åh, spänningen är oooliiiidlig. Snart är det vår tur ♡ 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.