15 oktober, 2013.

Idag är det bara 2 ynka veckor kvar innan min älsklings Pluttis fyller hela 6 år! Presenterna är inhandlade och behöver nu bara slås in.

Igår inhandlades en TV till kidsen – ja typ  ”bara sådär apropå liksom”. De fick en 32″ HD-Ready, LED. Varsågod älskade ungar, njut av er första <egna> tv!

Idag har jag fått massa beröm från de jag haft i luren. Att jag är duktig på det jag gör och att jag är väldigt vänlig. Beröm är så roligt att få! :) ..och speciellt när man vet att man faktiskt förtjänar den ;) På torsdag är det möte på jobbet; undra om det är något speciellt som kommer tas upp eller om det är ”samma gamla visa”? Jag är nyfiken på vad som kommer att sägas! Hehe.

Nepp, nu blir det att greja med både det ena och det andra. Sen skall jag skutta i säng och snarka gottit! Natti på er..

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.