13 oktober, 2013

Idag var tanken att vi skulle..ja, både det ena och det andra egentligen. Dock körde vi på en lugn och skön förmiddag för att sedan fara ut en sväng. Eftermiddagen (den senare delen av den) spenderade vi hemma med lek och bus och en del plockande. Vi har vart så rediga allihop denna helg. Rensat bort sånt vi inte längre nyttjar samt sorterat en hel del. Vårt hem känns plötsligt lite luftigare vilket känns såå bra!

Ibland tar livet en oväntad väg. I detta fallet är vändningen positiv. Mitt syskon påpekade/sade en sak idag..en sak som jag hoppas på skall bli verklighet samt något som mitt hjärtats röst sagt åt mig länge. Man skall lyssna på sin inre (hjärtats) röst oavsett. Då blir besluten rätt och man gör något som man själv verkligen vill. Värst är ju de där stackarna som bara lyssnar på vad andra säger och liksom bara simmar med strömmen.

Har en hel hög med tvätt att vika. Härliga söndag ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.