12 oktober. 2013.

Idag har vi vart nere i stan på ”Oktobermarknaden”. Med oss hade vi min ”vapendragare”. Härligt att kunna catcha upp trots allt som pågår i våra liv.

Barnen fick åka karusell, fick massa godis och vi hade en mysig dag på stan! :) Jag fick även köpt mig en jacka som jag för någon vecka sedan stod o klämde o kände på. idag slog jag till! Wohoo :) Barnen har ju jackor som ligger i väntar på dem bägge två men mamman har vart seeeg med att tänka på sig själv (som alltid, haha). Barnen är prio 1 såklart men mamman ska ju icke behöva frysa. De jackor som finns sedan innan är för varma för att bära just nu.. I år har jag förhoppningen att bära mina äkta pälsar, jag har faktiskt ett par stycken som ligger in knökade i garderoben. Diva? Ja, kalla mig va fan du vill. Hö hö.

Fick hem boken ”Remake ikea” igår, vann en tävling som styleroom hade. Wohoo! Kul med överraskningar!!

Äsch..här kommer lite bilder. Var ett tag sen sist..

inredning turkoooost

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.