9 september, 2013.

Månaden började väldigt bra, bloggmässigt sett. Jag bloggade ju varje dag! Men sen..då rusade tiden iväg..

Jag har många bollar i luften och jag kämpar på!

Pluttis andra tand är lös. Då blir det snart att leka ”tandfén” igen. Blir dyrt om Pluttisen skall tappa alla sina tänder i denna fart, haha! Men jag är så glad för Pluttis skull; ni ska se hur stolt h*n är! :)

Måste ta tag i o fixa mina naglar. De ser icke klocka ut. Haha! Men jag är stolt; det är bara MINA naglar jag har nu. Inga fake! Och lite längd har jag allt på dem. Men dock kan jag tyvärr inte ha längre än såhär då jag sitter mycket vid datorn och de som knappas in får icke bli fel. Det är viktiga saker jag sysslar med!

Imorgon kommer den dagen som jag inte trodde skulle infinna sig, någonsin igen.

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.