29 september, 2013

I fredags tyckte jag att det var riktigt skönt att komma hem och krypa upp i soffan; och bara få vara. Stänga av världen utanför med jobb o allt annat. Att bara få vara. Liksom utan krav och en massa måsten/borden. Det är icke ofta jag känner så men ibland så får även jag ha en liten ”down” stund.

Igår var vi ute på shoppingtur :) Lite byxor, vantar och annat fick snällt följa med oss hem. Gött med lite rabatter på det också! Haha! Dock kommer det säkerligen bli en hel del shopping den kommande månaden då Pluttis faktiskt fyller år..om exakt 1 månad från idag. Jag har köpt en hel del men det finns såklart massa mer som jag vill köpa. Dock tror jag att jag snart får klassa mig som färdig shoppad :P Hö hö.

Vi har hunnit med tvätt, plock och en del röj. Sånt där som man bara inte hinner med under veckorna..

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.