23 september, 2013.

Hej :)

En ny vecka och massa nya tag! Veckan började väldigt annorlunda men rolig! Mycket som händer o sker nu, massa att se fram emot.

Hinner tyvärr inte printa ned mer än så här; har en del annat att stå i.

Hörs!!

 

Update:

När jag var på väg hem från jobbet och skulle blinka höger märkte jag att lampan i panelen blinkade dubbel så fort som den brukar blinka. Tänkte att det kanske var en indikation på att en blinkers på högersidan var ur funktion. När jag kom hem till parkeringen så satte jag på varningsblinkersen och klev ur bilen för en närmre titt. Mycket riktigt. Blinkers höger bak var trasig. Kort därefter så försvann all belysning på bilen (typ). Hade inte tid just i det ögonblicket att felsöka utan fick ta det senare. När felsökning var gjord så var det såklart en säkring som hade gått. Och jag fixade hela konkarrongen själv. KAN SJÄLV! ;) För många andra kanske det är en struntsak att byta säkring själv men för att vara första gången så är jag faktiskt lite stolt! Haha. Säkringsbytet firade hela nallefamiljen med en dammsugning av bilen. *asgarv* Det var inte sådär jätte smutsigt i bilen men det känns så mycket fräschare när det väl är gjort. Tvättning av utsidan; det tar vi en annan dag! Lilla Bettan har fått nog med kärlek för idag :P ..i helgen fick Bettan nya fälgar, däck och navkapslar. Fräscha upp bilen lite är nödvändigt har jag hört.

Vi satt länge och mös i soffan ikväll. Vi behövde det allihop. Har ju förskjutit min arbetstid med +1h nu för tiden vilket innebär att vi kan sova lite längre på morgonen men tyvärr blir det mindre tid att umgås på kvällen. Vi får utvärdera det hela om ett tag. man måste ju liksom prova sig fram för o se vad som passar en bäst!!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.