16 september, 2013.

Idag har jag hållt i ett möte. Jag delade med mig av den kunskap som jag besitter; men som ingen annan i vår region hade. Jag var först att kunna. Tydligen skall jag ha ett möte till. vi får väl se om det blir av. (Hoppas! ;) )

Idag har jag fått prova mina vingar och jag har ifrågasatt min egen kunskap. Jag tror att den räcker långt mer än vad jag själv vill inse. Varför skall jag alltid ifrågasätta mig själv? Varför kan jag inte bara sträcka på mig och vara nöjd? Jag antar att om jag gjorde det så hade jag slutat ta mig till nästa nivå, efter nästa.. Jag hade stagnerat. Något som jag icke alls vill. Jag skall och vill vidareutvecklas. En vacker dag ska jag vara egenföretagare och göra det med pompa och ståt! Vi får väl se vad framtiden har att utvisa..

Ikväll har jag suttit med massa mail. Jag känner att jag smått har legat efter med att besvara sådana.. Men nu så; nu är det halvklart vilken känns väldigt skönt! Bara några få till o sen så!

Har suttit med kalendern och bockat av, planerat. Känns super att ha stenkoll på allt som komma skall! :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.