26 Augusti, 2013.

Sjukstuga är avklarat. Mini har haft feber o en kraftig förkylning. Det vart såpass illa att jag sökte vård pga extrem hosta som slutade i astma-funderingar. En remiss är skickad och vi inväntar numer en tid till doktorn. På plats på vårdcentralen fick Mini inhalera i en såndär maskin.. Mammas lill* hjärta! Pluttis har också vart sjuk. Jag fick en dag fara ifrån jobbet för o hämta Pluttisen. Feber och snuva stod på tapeten. Jag har däremot klarat mig hyffsat. Lite snuva men that´s it.

Just nu ser jag livet som en enda stor bok. När ett kapitel avslutas skall ett nytt påbörjas. Vid min sida har jag de absolut bästa tänkbara människorna! <3 En sak är säker, detta året har varit sååå betydelsefullt för mig. Det har fått mig att växa och bli så mycket starkare som individ. Dock trodde jag, att jag redan var stark? Bullsh*t. Ja, jag fascineras av mig själv och även andra människors utveckling. Jag undrar bara vad jag en dag kommer att hamna? Jag kommer nog inte befinna mig där jag gör idag för all framtid. Men att få bekräftelse på att jag är en stark individ – det får mig bara att bli än starkare.

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.