Upphängd och nedsläppt. Överkörd av en traktor.

Idag har jag inte mått bra.. Med en snorig Pluttis och en annan familjemedlem som legat sjuk hela helgen så är det kanske inte så konstigt att bacillerna har hittat till mig.. Jag startade dagen med frossa och huvudvärk – o så har dagen fortsatt.. Efter dryga 40 minuter på jobbet ville jag bara hem. Lägga mig i min säng och sova. Men jag härdade ut; jag hade på mig jackan..inomhus..hela dagen. Jag hade liksom inte med mig nå annat o frös – ja det gjorde jag till tusen. Så jag lyckades härda ut; avklarade hela arbetsdagen (tack vare massa alvedon).

Klockan är strax efter 20 nu; kidsen sover och det är inte långt borta att jag också gör det. Älska det faktum att jag kan blogga ifrån mobilen! Haha.

Så nu vet ni hur läget ligger till; jag försöker bekämpa dessa jävla baciller.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.