11 juli, 2013.

Jag har lyckats komma tillbaka. Dock gillade inte mina relativt nygjorda piercings hur jag mådde. En får jag nog säga hej då till vilken dag som helst.. Det var ett nöje så länge det varade liksom. Typ.

Numer innehar jag 2 tjänster på jobbet då jag har fått lov att hoppa in för en annan som numer har semester. Jag har det jag gör om jag säger så men bättre det än att inte ha nått att göra alls ;)

Haha.

Ikväll har jag vart i staden bredvid och käkat. Och nej, den där bea-såsen är fortfarande lika vidrig som jag minns den. Dock gillade sällskapet den, o tur var väl de. Köttet var gott och pommesen åt jag väl måttligt av. Har kommit in i en ”såndär” period igen; att minska på kolhydraterna. POFF säger kilona. Men vänta ni till hösten..då säger det POFF – fast åt andra hållet. haha!

Imorgon blir det en tur till Gekås. Oj oj :) Hoppas såklart på lite folk.

Mina naglar fixades i ordning idag. Glitter och glamor lagom till helgen.

…ja, jag svamlar på – i vanlig ordning. Haha.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.