3 juni, 2013.

Redan en ny vecka. Vars tog helgen vägen?

Idag har jag inte riktigt varit mig själv; har känt mig små irriterad på mångt och mycket. Jag var bl.a irriterad på skrivaren på jobbet som inte alls ville fungera under ett par timmars tid, jag irriterade mig på.. Jag behöver icke nämna nå mer. Jag är bara lite irriterad; o de får man ju också lov att va ibland. Haha!

Igår spenderades ett par tusenlappar på nätet. Vad jag spenderade det på; det får ni veta om drygt 1 månad. Snacka om lång leveranstid och att det inte alls passar ihop med min otålighet ^^ Den som väntar på nå gott..?

Ikväll ska jag försöka vara sådär super effektiv; fixa allt som ska fixas för att sedan snutta kudden. Ska bli gött att krypa ned och invänta tisdag. En dag närmre..

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.