29 juni, 2013.

Idag är det 4 månader kvar till Pluttis blir 6 år. Herregud. Ja, jag har hakat upp mig på tiden mycket det senaste. Orkar ni icke med det så pys. Jag har ändå betalt en slant för att få yttra vad jag vill på denna adressen.

Idag fick jag en mersmak av vad som komma skall. Jag tror nog mycket väl att jag kan klara av det; men det gäller att ha struktur på vardagen och framförallt känna sig säker i sig själv. Jag tackar min lyckliga stjärna för all den stöttning jag får av nära och kära i min omgivning. Vad vore jag utan er??

Denna helgen började helt knas och kommer fortsätta i samma anda. Kommer nog få en del gjort..eller kanske inte. Imorgon vägrar jag kliva upp ur sängen innan klockan har slagit tio. Det är tamejfan jag värd! ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.