11 Juni, 2013.

Jag hinner inte med bloggen!.. Eller är det bloggen som inte hänger med?

Denna veckan började med en sjuhelskottas massa jobb. Och som jag trivs! Jag är spindeln i nätet och det har vart jag som hållt i trådarna. Dock tär det på kroppen att vara såhär aktiv. Huvudet är helt slut när jag kommer hem och kroppen känns helt matt.

Jag visar verkligen vad jag går för och jag får beröm för det jag gör :) Dock puschar jag mig ”to the limit” och försöker puscha mig lite ytterligare dagen därpå. Jag tror att det sakta men säkert har byggts upp en bra bild av vem jag är på det företaget där jag jobbar. Kul! Dock har alla ”resor” ett slut..undra bara när min stund är kommen?

En sak är då säker; jag trivs välldans bra med mitt jobb och jag ångrar inte en sekund att jag tog steget!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.