Vi lever och andas!

Herrejösses. Livet går i ett. Fort som fasen snurrar dagarna förbi.

Mycket har hänt det senaste. Både på gott och ont.

I onsdags for jag till verkstaden o hämtade hem Bettan! När jag kört en bit mot jobbet upptäckte jag missljud. Försökte ringa till verkstan men inget svar. Jag hade ändå åkt en bit (jag skulle ju som sagt till jobbet) beslutade jag mig för att åka till jobbet ändå.  Jag slutade tidigare och for o hämtade mina små hjärtan. Sen åkte vi till verkstaden med bilen; felet berodde tydligen på en ”rost kant”. Tänkte inte mer på det utan vi for o handla (tvärs över gatan från verkstan) o sen åkte vi nån kilometer hem. Sen har missljudet kommit tillbaka (försvann det ens???). Imorrn blir det att åka tillbaka till verkstaden o be dem fixa. Nått är fel. Min magkänsla säger det och jag brukar kunna lita på den.

Pluttis har vart iväg på kalas. Mycket uppskattat från alla håll o kanter; födelsedagsbarnet, födelsedagsbarnets föräldrar och självklart från vår sida också! Pluttis hade haft skit skoj!

Vi har även avklarat cruisingen för detta år. Såg en hel del fina bilar MEN jag såg inte ”min” bil, dvs den turkosa bilen som jag ser varje år.. Snyft! Barnen hade iaf roligt och de mumsade bl.a årets första mjukglass.

En del shopping har hunnits med sen sist också. Bl.a en stor födelsedagspresent till Mini. Såå skönt att det är fixat! Nu gäller det att finna (fler) små prylar :) Mini fyller ju ändå 3 år om dryga 1 månad. Helt sjukt! Tiden rusar iväg i en hiskelig fart!

Jag drog ihop möten förra veckan; blev en del övertid och det är både på gott och ont; tid som jag missar med barnen men som jag sedan kan ta igen. Hmm. Kluvet! All övertid tas icke ut i pengar utan ren ledighet. Tiden med mina små troll är värd sååå mycket mer än pengar! <3

Livet snurrar vidare och en sak är säker; jag saknar bloggandet men tyvärr är det inte alls så högt på min prio lista.. Tyvärr kära läsare…

Until next time; take care!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.