6 maj, 2013.

Dagen har gått i ett. Jag påbörjade arbetsdagen långt innan jag ens kommit till jobbet. Lite samtal avklarades och jag sa precis vad jag tyckte och tänkte. Jag fortsatte i den andan under dagen och blandade in fler individer i mitt dilemma. Imorgon är det inbokat ett möte kl. 06:30. Jag räknar att vara åter på kontoret och på mitt rum vid 08. Måtte det gå vägen! ;) Responsen jag fick idag av en högre uppsatt var ”Kanonbra”. Känns alltid skönt att få positiv feedback på det man gör!

Denna veckan är en dum vecka. Skit dum om jag ska vara ärlig. Så för min del gäller det att ligga i; varav jag tog 15 min´s lunchrast och jobbade övriga 45. Vidare påbörjade jag arbetsdagen 10 minuter för tidigt och dessutom jobbade jag över 5 min på eftermiddagen. Om jag är en workoholic? Hell yeah! Men bara när de behövs. Känslan jag har är att jag måste försöka jobba in 8h denna veckan för att på så vis inte känna av den där lediga dagen..men 8h övertid kommer det icke att bli – tror jag :P

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.