27 maj eller ska vi säga dagen före tisdagen den 30:e?

Dagen började inte alls bra. Jag for o lämnade kidsen för att sedan åka till verkstaden med bilen. Igen. Missljud bak var skälet till mitt återbesök. Ifrågasatte om de kanske hade en lånebil som jag kunde nyttja men nej.. Så jag pallrade mig bort till OKQ8 och hyrde mig en bil. I runda slängar kostade det 400:- att ta sig till/från jobbet idag. Ja, jag vet att jag kunde åkt kollektivt men om du fortsätter läsa så kanske du kan förstå mitt val..

Nåja. Tog bilen och for till jobbet. Lustig liten bil jag fick köra, en Toyota Aygo. Rätt kvick ändå trots sin miniatyr size. Kom omkring 40 min ”sent” till jobbet. Sånt suger apa! Jag är ju den som alltid vill vara i tid, helst vara på plats före alla andra. Nåväl. Hade sagt åt bilverkstan att jag var tvungen att ha bilen senast i eftermiddag pga att Mini hade en tid hos tandläkaren. O då jag inte visste när bilen skulle bli klar och att jag dessutom hade en tid att passa så fick de helt enkelt bli den ”flexibla vägen” att ta sig till/från jobb & verkstad. Hyrbil. Jag kunde inte sitta och vänta på bussar/tåg..jag hade liksom inte det spelrummet idag kände jag..

När arbetsdagen började lida mot sitt slut ringde de från verkstan. De sa att de grejat med bilen och att de nu åtgärdat det som var knas. Så jag tog min hyrbil o körde till verkstaden som strax skulle till att stänga. Hyrbilen parkerade jag på en parkering en bit ifrån. Tog min bil och åkte till OK med, och under färden märkte jag att missljuden inte försvunnit alls, utan att de istället hade blivit mer missljud.. Fy fan vad trött man blir! Och nej gott folk; idag betalade jag inte en spänn för mekandet på verkstad. Har de gjort fel skall de fasen åtgärda det gratis också! Basta!! Efter att min bil lämnats på OK gick/sprang jag tillbaka till parkeringen där hyrbilen stod o for o ställde den på OK parkeringen. Sen tog jag min bil; for o plockade upp kidsen och for därmed raka vägen till tandläkaren. Allt såg fint ut och vi skulle komma tillbaka om ungefär 1,5 år. Såå bra såg Minis tänder ut att vara :) Hihi. Efter att vi lämnat tandläkaren for vi till OK. Personalen är underbar där! Jag har iofs vart ”stammis” där under många års tid. Kom så väl ihåg när jag bodde nära macken..då man vart sugen på både de ena o de andra. Då gick man alltid dit o köpte sig nå smaskigt ^^ I dagsläget hämtas det mest paket och ett och annat frimärke inhandlas där ;) Fick signerat kontraktet att bilen återlämnats i fint skick och därefter åkte vi till en GDS. Under dagen hade bilen lyckats samla på sig ”fågel avfall” som Mini insisterade på att ”mamma skulle tvätta bort från bilen”. Sagt och gjort. En snabb avspolning var det innan vi begav oss till Pluttis kompis som fyller år den…30 maj. Jag hade kollat kalendern och sett att den 30:e var en tisdag. O idag var det ju måndag. Det är liksom okej att komma en dag för tidigt. Jag trodde stenhårt på att det var dagen innan den 30:e. Jag hade ju liksom ändå kollat i almanackan tidigare idag..? Snurrig som fan visade sig att jag var. Vi for o grattade kompisen till Pluttis varav jag kläckte ur mig att ”ja, vi är ju en dag tidiga”. Mamman till det blivande födelsedagsbarnet stirrade konstigt på mig och sa att vi var ett par dagar tidiga och att det bara är den 27:e idag. Jag vart paff. Klickade upp kalendern i mobilen och vad får jag se? Att det är juli månad som jag kollat på och att den 30 juli är en tisdag. Hur som haver; ungen är grattad och vart nöjd över sina paket. Nån dag för tidigt hit eller dit kan väl kvitta? Hahah! Snacka om att hela den här dagen har vart ett jäkla virr varr..bilar hit och dit, tider hit och dit..

Dock borde jag ha koll på dagens datum.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.