20 maj, 2013.

What a day!

Började dagen med att ta bussen till dagis. Sen hem o hämta skrutt bilen och åka till verkstan. Sen fick de bli buss/tåg till jobbet. Fick faktiskt skjuts hem efter att arbetsdagen var slut. Guld värt!

Idag har jag btw haft körkortet i 10 år. O det ”firades” med att skjutsa ”Bettan” till verkstan. Haha! Nån kilometer fick jag ju faktiskt ändå köra ;)

Helgen som just passerat var bra. Hade världens bästa omkring mig och det blev ett o annat skratt vill jag lova. Och god mat! Vart även tvångs-spontan-shopping av en klänning. Envisa jag fick liksom ge mig. Haha! Tur man hade med sig smakråd, den blå hade jag nog inte alls gillat ändå..tihi.

Hunnit med mycket, skulle hunnit än mer. Tankar som snurrar, timmar som passerar. En sak i sänder.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.