12 maj, 2013.

Igår for vi iväg på lite äventyr. Vårt mål var; Universeum. Pluttis vart galet exalterad och i princip sprang igenom allt; kolla här mamma, o kolla dääär borta. Haha! Var rätt mycket folk; men med tanke på helgen som var så kändes det inte alls förvånansvärt. Vi hade en händelserik dag med många nya intryck :)

Idag har vi däremot gjort raka motsatsen; vi har i princip inte gjort ett skvatt. Vi var visserligen iväg o mathandlade en sväng men mer än så har vi icke gjort. Det märktes att barnen var sega efter gårdagen och att slappa bort en dag när det ändå är helg är heelt ok! jag har passat på att städa en del och röja. Man hinner ju liksom icke med så mycket sånt under veckorna tyvärr. Men men. Har även passat på att tvätta en del maskiner. Gött att få undan sånt där på helgen!

Imorgon är det ”vår-vernissage” på barnens dagis. Ett måste att gå på! Så imorrn ska jag sluta en aningens tidigare är det tänkt; men inte för tidigt. Tanken är att komma hem och vända i dörren. Tjoff tjoff liksom. 

Nästa helg kommer bli händelserik, det är en sak som är säker! ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.