10 maj, 2013.

Oj, herrejösses..

Tiden har verkligen rusat iväg. 4 hela dagar sedan jag var här och spottade ut bokstäver. Jösses. Ja, vad har vi gjort?!

Vi har vart iväg o matat ankor, vi har spenderat ett par timmar i badhuset, vi har fortsatt att snurra på vårt ekorrhjul (barnen på dagis och mamman på jobbet). Tja, det är väl i princip det som hunnits med sen senast? TYP.

Idag var förmiddagen på jobbet seeeg. Men sen lättade det och jag satte fart! Fick ett extremt trevligt mail just innan jag skulle gå hem; magiska siffran var 9. Långt över min förväntan! :) Känns såå skönt att avsluta arbetsveckan på det där sättet! Vidare fick jag bokat in några möten – och dessa möten inkluderar många människor. Planering, strukturering. Och med tanke på min position på min arbetsplats och inför kommande möten – då är det jag som ska fixa fikat. Punkt liksom. Så det blir att ställa sig och baka; BIG TIME om någon vecka. Jag längtar! ;) Dock kommer de vara pirrigt; att prata inför massa nya ansikten på en och samma gång. Bara att plugga in det som skall sägas så kommer det gå som en dans! På med bimbo-heels´en så kör vi baby! Haha!!

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.