Att våga prova på.

Jag tror att många människor kan vara lite trångsynta i vissa fall. Att de bär tanken att de ”aldrig skulle kunna tänka sig ditt eller datt”. Jag själv har också tänkt de tankarna.

Jag fick ett erbjudande om att prova på en helt ny grej; prova på ett helt för mig nytt arbete. Barnvakt fixades och natten till idag spenderade jag med att dela ut tidningar. Såhär i efterhand känner jag att det inte alls är ett arbete som jag skulle kunna tänka mig – men jag tror att själva insikten i hur arbetet går till kommer ge mig både ett och annat inom det arbetet jag har idag. Jag tror starkt på att man måste våga prova på, våga vidga sina vyer. Erfarenheterna vi har, präglar oss som människor (både på gott och ont).

En sak är säker; tidningsbuden skall alla ha en eloge. I ur och skur, mitt i natten – delar de ut morgontidningar till befolkningen. Trappa upp och trappa ned, smala skogsvägar hit och dit.

Positivt med att dela ut tidningar är ju den motionen man får på köpet ;) Jag trodde att min kondis var bortblåst men det gick banne mig bra! Vi var ute omkring 3,5-4 timmar och delade.

..om jag har vart trött idag? Det är bara förnamnet men det var det allt värt. ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.