30 april,2013.

Hej på er!

Efter att jag vart ute och delat tidningar kändes kroppen mör. Sömnen vart ruckad och träningsvärk i vaderna dök upp från ingenstans ;) Jag har repat mig och mår finemang igen. (Om de inte vore för den där jäkla värken som jag lidit av i x-antal månader nu…. #tröttsamt)

Nåväl. Igår var vi på BVC med Pluttis och 5,5års kontroll. Allt gick bra och Pluttis fick en spruta. Pluttis var så jäkla duktig, yttrade inte ett ljud när sköterskan ”gjorde sitt” (gav sprutan). Dock hade jag pratat med Pluttis om att det kunde göra ont och att det var okej och säga ”aj”, gråta eller vad nu reaktionen skulle kunna komma att bli. Det var okej – oavsett. Men Pluttis sa som sagt inte ett ljud.

Idag ringde de från dagis och jag fick åka o hämta Pluttisen (och Mini). Pluttis var tydligen hängig och väldigt varm sa fröken. Jag kastade mig i bilen och for o hämtade min älskade (febriga) unge! <3 Vi for hem och tog det lugnt; glass & saft fick Pluttisen. Mamman fick kaffe ^^ Vi myste massa framför tvn. Hoppas Pluttisen återhämtar sig fort! (För vem vill va sjuk?..)

Har ikväll suttit på nätet och klickat runt; jag har beställt hem en hamburgerpress och en kökstimer. Nice, huh?

hamb press

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.