25 april, 2013.

Imorse var jag på strålande humör. Allt gick som en dans. Såg på klockan att jag hade några minuter extra på mig efter att jag lämnat kidsen varav jag åkte in en sväng på det andra kontoret för att se så att folket sköter sig. Nja, de skulle käka månadsfrukost och det material som jag egentligen ville åt låg tydligen hemma. Haha! Jag fick redan där, efter ett samtal med C, massa ny energi. Jag fick beröm för min styrka och vilja.

Dagen rullade på. När jag kommit till kontoret kom chefen inknallandes på mitt kontor. Hon ville ”bara” säga att hon var mycket nöjd med mitt arbete och ansåg att jag skötte mig mycket bra. Såå jäkla gött det kändes att höra. Och jag tror att jag ska ta åt mig lite extra – svenskar rent generellt är dåliga på att uppmuntra/berömma andra. Svenskar är mer duktiga på att snacka skit och kritisera.

Oavsett vad; jag försöker alltid prestera mitt bästa och håller huvudet högt.

Mitt motto:

nalle333 motto

 

This entry was posted in Allmänt babbel, Bildregn, Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.