23 april. 2013.

Ekorrhjulet snurrar vidare.

Imorse fick jag ringt de där samtalet. Och visst fick jag som jag ville ;) Jag har änna en tendens att få det jag vill. Om inte; då fixar jag så att det blir som jag vill ha det. Haha! Så i slutet av veckan kommer den händelse som jag vill åt. Jag ser fram emot det och kommer att göra detta med allra största respekt emot individerna jag kommer kringge mig med. De ska alla ha en eloge. Jag själv – jag hade nog aldrig pallat det i längden.

Idag har jag vart iväg på möte. I 2 timmar satt vi och diskuterade. Jag kände mig inte alls speciellt bra förberedd innan jag kom dit – men det visade sig att jag var bra förberedd i alla fall ;) Jag slutar då aldrig upp att förvåna mig själv. hahaa!

Ikväll har jag avsatt lite tid till att strukturera upp hemmet lite. Ja, sortera papper om jag ska va helt ärlig. Jag har pärmar som alla papper sätts in i; en för bilen, en för varje barn, en personlig.. Ja, pärm-antalet är en del om man säger så. Lika bra; lättare att hålla isär alla papper då. Har även mailat iväg en del viktiga mail (privata) och jag ska som hastigast också ta och kolla jobb-mailen via jobbtelefonen också tänkte jag. Lika bra att checka av vad som händer och sker.

Jag ska också få tummen ur att färga min bedrövliga utväxt. Jag kan ju bara hoppas att denna färgen täcker ordentligt. Den färgen som jag färgade med till en början (Soyance från Schwartzkopf) finner jag inte alls i butikerna..O då har jag kollat diverse mataffärer, Kicks, Åhlens.. Men inte någon lycka någonstans. Det borde ju finnas en annan färg som är likvärdig – nyansmässigt. Hmm..?

Borde också ta en körare med mina stackars naglar också.. Acrylen har lossnat lite varstans. :(

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.