22 april, 2013.

Måndag.

Fått mycket gjort på jobbet idag. Dock slutade arbetsdagen rätt komiskt; folket på kontoret hade packat ihop för att gå hem och stod redo att gå ut genom dörren – de ropade ”Kooom nu!”. Snaart..jag ska bara.. vart mitt svar. Jag klampade in först på kontoret och lämnade stället sist. Workoholic? HELL YEAH! Imorgon har jag tidigt morgonmöte (ja,, nu igen). Dock är det en bit att åka så jag kommer nog påbörja arbetsdagen runt 07 tiden. Känner mig ganska förberedd och hoppas mötet kommer gå bra. Och beroende på hur länge jag är vaken ikväll; så ska jag ringa ett jobbsamtal. Samtalet bör ringas SENT alternativt TIDIGT imorgon. Hade känts super att fått avklarat samtalet redan idag. Får jag svaret som jag vill; då kommer detta att bli en JÄKLIGT intressant upplevelse för mig. Och som vanligt; ni får inte veta ett skvatt innan saker och ting är ”i hamn”. Som sagt; vi får se. men hoppas gör jag ju såklart ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.