17 april, 2013.

Idag kämpade jag, jag slet. Dock blev jag mitt opp i allt förvirrad och fick en känsla av att inte räcka till. Det är ett enormt arbete jag har framför mig vill jag lova. Flera hundratals människor är inblandade och allt hänger på en enda person – mig. Jag fick för ett kort ögonblick känslan av att vilja ge upp. Jag älskar när den känslan kommer (nej, ingen ironi här inte!). Den känslan får mig bara att kämpa än mer och hårdare. Och alla människor har rätt att känna sådär ibland. Vi är inga robotar utan människor!

Igår fick jag verkligen ett halelujah moment! Något som jag grämt mig över i..flera års tid; det fick en lösning igår. Ett program som jag skytt som pesten visade sig hade en kompanjon som inte alls var lika svårt att förstå sig på. Jag kunde plötsligt räkna ut en hel del och jag fick enkelt fram de svar som kommer att efterfrågas. Ja, det gäller såklart plugget ;)

Ikväll ska jag baske mig ta ett bad; ett skumbad och slurpa en redbull. Relaxa. Bara jag. Ensam.

 

Förresten; min bild har publicerats i tidningen; dock kom inte mitt namn med..Men bilden är MIN! ;)

nalle333 thn7dagar

ankor

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.