15 april, 2013.

Imorse var jag full av energi. Det kändes som om jag hällt i mig ungefär elva kannor kaffe eller något i den stilen. Jag kände mig super pigg och såg verkligen fram emot att komma till kontoret. Jag har under arbetsdagen stött på ett och annat litet problem – men jag hänger icke läpp för det! Jag tar nya tag och jag vet att det kommer att lösa sig. Jag förlitar mig på min förmåga och framförallt min envishet!

När jag kommit hem från jobbet och kollade bland posten hittade jag ett brev som innehöll..pensionspapper. Man känner sig verkligen ung och alert ^^

old

Imorgon är det tisdag och ”leksakensdag” på Pluttis avdelning. Pluttis har noga valt ut en leksak som h*n ska ta med och berätta om. *sötnöt*

Får se hur många möten det blir denna veckan. 1 är bokat (ja, ytterligare ett sånt där supertidigt möte) och kanske blir det ett till i en annan stad. Hmm. Den som lever får se.

Over and out.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.