31 mars, 2013.

Hej hallå gott folk!

Idag är det den sista mars. Och imorgon kliver vi in i en ny månad. Dagen har gett de flesta människor en rejäl hint om att våren verkligen är på väg. +9 visade termometern när vi klev ut på en sen eftermiddags/tidig kvällspromenix. Solen lyste och det var härligt ljust ute! För er som undrar så är Mini numer feberfri. Så skönt :)

Middagen idag fick bli tacos. Och jag slutar aldrig upp att förvåna folk tydligen; jag har banan i min tacos. Det är för mig en ”naturlig” ingrediens att ha med men för många är det totalt tvärtom. ”Banan!?!??” Haha. Jag fick lära mig det när jag bodde på mitt internat (gymnasiet). Då stod det en skål med bananer och folk la på det på sina tacos. Jag var skeptisk men provade och det var super gott :) Så ja, jag käkar gärna tacos med banan i. ;)

Som grädde på moset; under kvällen har huvudvärken kommit krypande. URK! I med alvedon och ’le och se glad ut’. Here goes.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.