25 mars, 2013.

Nya vecka, nya tag!

simkortIdag mina kära vänner..då kom det där brevet som vi alla på kontoret har väntat på. ÄNTLIGEN!! Vad brevet innehöll? Ett simkort. Så nu efter många om och men har jag fått packa upp tjänstetelefonen ur kartongen och börjat använda den. Och jag kan ju säga att vi inte riktigt kommer överrens ännu..haha! Men skönt att kunna vara ”mobil” och ha med mig bl.a jobbmailen vart jag än går! Så nu är det plötsligt 2 telefoner som ska med vart jag än går.. ;) Miss Samsung & Mr Sony. Haha!

Dagen har rullat på i all världens fart. Jag har suttit med diverse administrativa uppgifter idag och det är skönt att man börjar ha koll på alla system och diverse annat. :)

Pluttis ramlade btw på dagis idag och gjorde sönder sina byxor.. Så..det blev att klicka sig ut på nätet och shoppa hem några par nya. Dock inte likadana..men men. Pluttis har rätt mycket kläder men det är lika bra att bunkra upp lite om några fler par skulle ryka. Better safe than sorry.

Har sysselsatt mig med tvätt och bakning. Vi har käkat våfflor till middag – det är ju trots allt våffeldagen idag! Mm..mumma de!

Nepp; nu kastar jag in handduken för idag. Tjingeling..

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.