24 mars, 2013.

Hej hallå bloggen :)

Det har passerat ett par dagar sedan sist jag var här inne och skrev. Har haft en hel del att stå i. Helgen blir som sagt mer värdefull när man jobbar hela veckorna. Och det är då man får passa på att göra allt det där som inte hinns med under veckorna; både på ont och gott. Jag har försökt att koppla bort jobb och skola under hela gårdagen. Dock är det svårt; skit svårt om jag ska va ärlig. Tankar och funderingar; formuleringar och deadlines. Det gäller bara att hålla huvudet högt och kämpa på!

Har gett bort årets första påskägg också. Myys :) Det vart uppskattat och personen som mottog det hade inte alls några förväntningar. Precis som det ska vara! Gillar att ge och ”utnyttjar” mer än gärna diverse högtider o annat för att ge. Hihi. Dock inväntas en födelsedag; den ska firas med pompa o ståt! ;)

Och ni som undrar hur det har gått med ögonfransserumet från SuperGlandin? Ni kommer att få en update – då med bilder. Jag tycker iaf känna en viss skillnad (även om jag vräkte ur mig för ett tag sen att ”skiten inte alls funkar” och att det bara var ”bluff o båg”). Jag tror visst någon får käka upp det hon sa :P Men som sagt; bilder kommer…håll ut!

What else? Ser fram emot en kort vecka; speciellt kommande helg. Då finns en hel del aktiviteter inplanerade :) Blir massa mys med mina älskade kidz och godisätande för lilla nallefamiljen. Påsk + godis = sant ^^ ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.