21 mars, 2013.

Idag har jag verkligen fått besked om att jag är effektiv. Att jag verkligen kan om jag vill. Boom! På samma sätt som jag känner mig stolt och nöjd kände jag mig..ja, det är svårt att förklara. Imorgon väntar ännu en spännande dag! Fredag och förhoppningsvis massor att göra.

O ni vet de där brevet som jag väntat på? Det verkar mystiskt ha försvunnit någonstans i vårt avlånga land.. Så; genom mailkontakt så har det nu skickats ett nytt brev med samma innehåll. Leverans sker troligen på måndag eller tisdag nästa vecka. Håll tummarna för mig nu, ok?!

Blev tillfrågad om att hjälpa till med en grej igår. Känner mig stolt när folk vänder sig till mig; trots att det finns många andra runt omkring som kanske kunde ha hjälpt till istället för mig. Hihi.

Nepp, dags att få sig lite skönhetssömn! *gone*

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.