20 mars, 2013.

Det är ett helt annat liv vi lever idag än vad vi gjorde för ett tag sen. Det var ett stort steg jag valde att ta, ur karriär synpunkt. Jag känner till stor del att jag får utnyttja min kapacitet; även om jag egentligen befinner mig i startgroparna i mitt arbete och karriär. Det är en resa jag gör och det känns så spännande och framförallt; roligt!

Och inte kom de nått brev idag heller.. Gaah! Jag börjar bli en gnutta otålig #suck

Nya vantar införskaffades som hastigast till Pluttis idag. Och jag vill ge H&M (och de flesta andra klädbutiker) kritik. Varför måste de vara så tidiga med nästkommande säsong? Det fanns vår- och sommarkläder överallt i butik; men nå lite tjockare plagg (med tanke på kylan som existerar) – fanns inte alls. Ska man låta barnen frysa för att butikerna inte kan anpassa sitt sortiment utefter väderlek? Expediten jag pratade med skyllde på att allt handlade om försäljning. JO, TJENA. Inte fan går väl folk och köper t-shirts/toppar/klänningar/kjolar/solhattar och kepsar o sånt – NU? Det är minus ute och blåser spik. Nej, hörrni affärer – vänta ett tag med ”säsongsbyte” av kläder i butikerna.

Kastar in handduken tidigt idag. Imorgon väntar ännu en spännande dag och såklart mycket kontakt med människor! :)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.