Update :)

Vi fick besök! :) Vart både fika/mellanmål och middag, massa babbel och bus. We like! Imorgon är det fredag. Det har vart en tuff vecka och jag kan känna att jag rott allt i land på det sättet jag önskade. Dock har jag förmiddagen på mig imorgon att fixa det sista..men jag ligger ändå i ”fas” så att säga. Weeii. Jag kan om jag vill. Yes!

Jag har avklarat introduktionen på kursen också. Skönt att man har pluggat såpass mycket som man ändå har; en av böckerna som vi ska ha i nästa delkurs – den köpte jag för ett tag sen. Tyvärr finns ju inte all litteratur att låna på skolan, då får man helt enkelt ta o bita i det sura äpplet och köpa böckerna. Försöker undersöka om det finns just dem böckerna jag behöver – på begagnat marknaden. Men tyvärr har jag inte alltid den turen..(har väl hänt någon enstaka gång bara faktiskt). En av kurserna vi ska läsa kommer kosta mig över 800 spänn i litteratur. Det känns, men måste jag så måste jag. Doh!

Plugget fortsätter. Worki worki!

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.