31 januari, 2013.

Jag känner mig ganska ok och har gjort hela dagen. Det verkar som om den där eländiga febern är på g att ge sig. Om jag har feber eller ej kan jag inte svara på, då jag inte tagit någon feber på mig själv.. Jag mår ju ganska ok? Nåväl. Mycket som skall tas igen och jag känner mig en aningens stressad över detta faktum. Men bara att sätta full fräs så kommer detta säkert att lösa sig till det bästa.

Fick ett mail gällande en föreläsning nästa vecka. SOM JAG HADE VELAT GÅ PÅ DEN! Det är inget som ingår i min kurs eller så, men föreläsaren är en mycket begåvad kvinna och jag missade en av hennes föreläsningar i höstas pga sjuka barn, och det hon nu föreläser om är sååå intressant; psykopati. Det är ett fenomen som är ytterst intressant och jag kan (oavsett hur mycket jag har läst) ändå inte begripa en sak som denna kvinnan sa vid första föreläsningstillfället jag lyssnade till denna kvinnan; att hon träffat på en individ som själv kunde säga att han var psykopat. Visst att man kan vara medveten men jag får inte riktigt ihop det där; har inte psykopater fullt upp med att vara sådär manipulativa och onda? Saker och ting som jag inte förstår finner jag välldans intressant. När väl fenomenet är begripligt angriper jag ett annat.

Och ibland kan jag verkligen flina lite extra för mig själv; jag finner alltid den informationen som jag vill ha.På ett eller annat sätt. Som nyss; då höll jag på att ge upp gällande en bok och beställa den (köpa den). Men efter lite sökande och inloggande här o där finns boken nu på min skärm som online-källa. Tajm to reeed! ;)

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.