30 januari, 2013.

Den där jäkla envisa febern håller i sig. Och jag är/har inte varit den enda som har vart drabbad.. Först ut (samtidigt med mig faktiskt) var Mini. Och sen..som ”grädde på moset” fick också Pluttis feber… Så vi har legat alla tre, utslagna här i nallehuset. Vi har alla vart och snuddat vid 40.0 gränsen och jag kan erkänna; man är baske mig icke tuff när man har sån hög temp… Och det märks att kroppen tar ”stryk” av all feber; ikväll har jag ”bara” 38,5´C men det känns värre än så.. Nu är jag ändå inne på 4 dagen med feber liksom.. det är drygt som bara den och jag hoppas verkligen på att jag kan få bli frisk snart. Och självklart hoppas jag detsamma för de älskade små, att de också kryar på sig! 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to 30 januari, 2013.

  1. Mrstroll says:

    Men fy… KRYA PÅ ER!!!!
    Hoppas Ni avverkar sjukstuga för denna period. Kan inget annat än hålla med. 40 graders feber och jag var totalt däckad.