24 januari, 2013.

Torsdag. Idag lät jag kidsen ta sovmorgon. Jag fixade med alla bestyr för att det skulle gå undan när de väl vaknat (plockade fram för frukost, lade fram kläder osv osv). De sov ungefär 20 min extra. Vardagslyx ;)

Apropå barnen; idag skulle de ha brandövning på dagis. Vad jag minns så hade vi icke sånt..men minnet kanske sviker mig? Jag tycker iallafall att det är bra att man börjar tidigt med sånt tänk; att man ska utrymma byggnaden vid brand och hur man beter sig om rummet är rökfyllt. Alla har ju icke förmånen att gå på ett brandgymnasie och sen överföra kunskpen till sina barn som jag :P Man ska icke vara rädd för elden; men man ska ha respekt för den. 

Fick just ett samtal; kanske att vi får spontanbesök i eftermiddag. Härligt! Dock har jag kursstart mitt opp i alltsammans; men det förklarade jag för det eventuella besöket och det ”är la inga problem”. Härligt med förstående människor.

Jag träffade fröken N på bussen idag. Länge sen vi sågs nu och det var härligt att catcha upp. Undra om vi någongång kan styra ihop den där kaffen? hahaha! Men så går det när man är upptagen på varsitt håll med barn, skola och jobb.

Jag har blitt en latte-oholic. Inte för att det skiljer sig såå värst mycket från en vanlig kopp kaffe men..det känns lite lyxigare. Min mjölkskummare går varm här hemma ;)

Jag har ett problem gällande skolan; jag har skrivit omkring 7 sidor och vi får bara skriva 3.. Och jag känner mig inte riktigt klar med mina 7 sidor.. Jag skulle lätt kunna skriva 10. Vafan ska detta jämt hända mig? Varför kan inte jag lära mig och vara kort och koncist som ”alla andra”? Jag förklarar och är tydlig i mina tankar och mina kopplingar – o det får jag skit för. Det har hänt att jag fått komplettera vid ett tillfälle – o då följde jag ”max sidantalet”.. Lärarens kommentar var att jag kunde utveckla lite till. (det hade jag gjort men tog bort massa text för att hålla mig inom den uppsatta ramen.) Så jävla retsamt!!..

 

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.